Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Abramovičs palīdzēs, ja būs rezultāti
Publicēts 30. novembrī, 2008.
Omskas „Avangard” atbalstītājs Romāns Abramovičs solījies arī turpmāk klubam piešķirt līdzekļus, tikai to daudzums būs atkarīgs no komandas snieguma.

Kādu laiku pa Krievijas hokeja nostūriem klīst baumas, ka šī ir Omskas „Avangard” pēdējā sezona kā superklubam. Jau nākamgad tas varot kļūt finanšu ziņā vienlīdzīgs ar „Sibirj” un Novokuzņeckas „Metallurg”. Zināms, ka Omskas apgabala gubernators Leonīds Poležajevs ļoti mīl hokeju un cīnīsies, lai „Avangard” paliktu iepriekšējā līmenī. Viņš iesaistījies sponsoru meklēšanā. Šosezon galvenie atbalstītāji bija „Gazprom”, apgabala administrācija un slavenais Romāns Abramovičs.

68 gadus vecais Poležajevs ir viens no vecākajiem sava amata pildītājiem, kā arī viens no dedzīgākajiem sporta cienītājiem. Ne visi ir ar līdzīgu domu gājienu. Piemēram, Sverdlovskas apgabala „galva” Eduards Roseļs uzskata, ka spēcīgākajiem klubiem nav vajadzības pēc pašvaldības atbalsta. Vasarā finansiālu krahu piedzīvoja topošā KHL vienība „Avtomobiļist”, viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ tā notika, bija reģiona vadītāju nostāja.

Pagājušajā nedēļā notika sapulce, kurā sprieda par „Avangard” budžetu. Abromovičs apstiprināja, ka turpinās palīdzēt Omskas komandai, taču piešķirtie līdzekļi būs atkarīgi no parādītā rezultāta.

Komandas spēlētājiem jāsaprot, ka liela daļa atbildības gulstas uz viņu pleciem. Ir laiks saņemties un „Avangard” līmeni celt. Visi zina, ka Jaromirs Jāgrs var spēlēt labāk par jebkuru KHL, ja vien to vēlas. Jautājums paliek vienīgi par motivāciju…

Cits KHL klubs „Metallurg” no Novokuzņeckas sācis izmaksāt algas, kas kavējušās trīs mēnešus. Šobrīd pilnībā samaksāts par septembri. Baumas, ka galvenais atbalstītājs „Evraz” no komandas finansēšanas atteicies, nav patiesas.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: